A kosár üres

Cikkek

Akciók

Cikk beküldése akció

Az akció keretein belül -15%-os kedvezmény kuponra tehet szert az, aki egy saját maga által elkészített kézműves alkotás elkészítésének leírását elküldi.

 

Az akcióban részt vevő felek egyrészről Tóth Eszter e. v. (a továbbiakban Üzemeltető) és a vele szerződéses kapcsolatba lépő személy (a továbbiakban Beküldő) kölcsönösen vállalják az akció feltételeit és tartják magukat ahhoz.

A Beküldő által beküldött cikk a www.ingyom-bingyom.hu weboldalon keresztül kerül bemutatásra, az Ötletház menüpont alatt. A cikkben megjelölésre kerül a készítő neve is. A beküldött cikket a weboldal üzemeltetője korlátlan ideig megjelenítheti. Üzemeltető a weboldalon történő megjelenítéshez szükség szerint módosíthatja a cikket. A cikk szöveges részét word formátumban kell beküldeni, a képeket mellékelve, erre az e-mail címre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kedvezménykupon beváltására egyszeri alkalommal van lehetőség a www.ingyom-bingyom.hu weboldalon. A kupon beváltására a kibocsátást követően fél éven( azaz 6 hónapon) belül van lehetőség. A lejárati dátumot az üzemeltető a beküldő tudomására hozza. A kupon kibocsátásának módja: E-mail. Minden beküldött cikk után jár egy -15%-os kedvezményre feljogosító kupon, de a kupon más kedvezménnyel nem vonható össze. Az üzemeltető a kupon beváltásától függetlenül megjelenítheti a cikket.

 

Feltételek:

  • Szigorúan saját készítésű munkát lehet beküldeni. ( Ebből eredő jogvitákat illetően a honlap üzemeltetője nem vállal felelősséget. Minden ilyen esetben a felelősség a beküldőt terheli. )

  • Minimum 400 karakteres leírás(kb. 10 mondat)

  • Minimum 3 db jó minőségű fénykép

 

Az akcióban részt vevő személy (Beküldő) elfogadja az akció feltételeit.

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi